![]() | Up a level |
Claudio Spadavecchia.
Global and multiyear assessment of the water footprint of farm animal products.
Rel. Francesco Laio, Luca Ridolfi, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Civile, 2020
German Raffo.
Historical evolution of the spatial distribution of food production and consumption on a global scale.
Rel. Luca Ridolfi, Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Civile, 2020
Elena De Petrillo.
A step forward toward the high-resolution assessment of water footprint at the company's scale.
Rel. Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2021
Nicola Cocco.
Scenari a scala globale della futura impronta idrica della produzione cerealicola. = Global scenarios of future waterfootprint of cereals production.
Rel. Luca Ridolfi, Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2021
Vittorio Giordano.
Future crop water footprint scenarios across the African continent - Assessing the impacts of climate change and advanced management strategies on agriculture, production and water resources.
Rel. Marta Tuninetti, Francesco Laio. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2021
Dalila Pisani.
Scenari di produzione agricola globale finalizzata a conciliare diete salutari e sostenibilità ambientale = Global scenarios of agricultural production aimed at reconciling healthy diets and environmental sustainability.
Rel. Luca Ridolfi, Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Civile, 2021