Livello precedente |
Claudio Spadavecchia. Global and multiyear assessment of the water footprint of farm animal products. Rel. Francesco Laio, Luca Ridolfi, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Civile, 2020
German Raffo. Historical evolution of the spatial distribution of food production and consumption on a global scale. Rel. Luca Ridolfi, Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Civile, 2020
Elena De Petrillo. A step forward toward the high-resolution assessment of water footprint at the company's scale. Rel. Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2021
Nicola Cocco. Scenari a scala globale della futura impronta idrica della produzione cerealicola. = Global scenarios of future waterfootprint of cereals production. Rel. Luca Ridolfi, Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2021
Vittorio Giordano. Future crop water footprint scenarios across the African continent - Assessing the impacts of climate change and advanced management strategies on agriculture, production and water resources. Rel. Marta Tuninetti, Francesco Laio. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2021
Dalila Pisani. Scenari di produzione agricola globale finalizzata a conciliare diete salutari e sostenibilità ambientale = Global scenarios of agricultural production aimed at reconciling healthy diets and environmental sustainability. Rel. Luca Ridolfi, Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Civile, 2021
Isabella Ghirardo. Crop Production under Increased Water Stress and Soil Salinity Conditions. Rel. Marta Tuninetti, Carla Sciarra. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2024
Isabella Zordan. Virtual water trade at the sub-national scale in South America: the role of Transnational Corporations. Rel. Luca Ridolfi, Elena De Petrillo, Francesco Laio, Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2024
Carlo Bertolini. Water footprint of waste and losses in cereal-related food: an analysis at the global scale. Rel. Luca Ridolfi, Marta Tuninetti, Francesco Laio. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Matematica, 2024
Pietro Reale. THE ROLE OF DIETARY SHIFT FOR SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS. Rel. Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Gestionale (Engineering And Management), 2024
Bahar Niknahad. The impact of climate variability on the Mediterranean agriculture: The case of tomatoes and cereals. Rel. Marta Tuninetti. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Per L'Ambiente E Il Territorio, 2024