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Alessandro Giordano. Imaging a microonde per il monitoraggio di contaminazioni in generi alimentari = Microwave Imaging Technology for Food Contamination Monitoring. Rel. Francesca Vipiana, Mario Roberto Casu, Francesco Savorani. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Elettronica (Electronic Engineering), 2018
Henrique Goncalves Oliveira Z Wills. Circular Economy in the food industry - Case study of developing a sustainable production of Tenebrio molitor for food and feed. Rel. Paolo Claudio Priarone, Francesco Savorani, Ivan Albano. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Gestionale (Engineering And Management), 2022
Carol Tartara. Application of Near-Infrared spectroscopy for the in-situ monitoring of color and moisture content of roasted and ground coffee. Rel. Francesco Savorani, Mattia Ardizio, Alberto Cabilli. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2022
Silvia Miglietta. Use of NIR spectroscopy for the study of seasonality: from the green coffee beans to the final product. Rel. Francesco Savorani, Nicola Cavallini, Carlotta Caruso. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2024