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  Angela Maria Reho.
NIR Spectroscopy for the Prediction of Moisture and Color in Roasted Coffee and the Study of Factors that Influence Brewing Time In Coffee Capsules.
Rel. Francesco Savorani, Nicola Cavallini, Carlotta Caruso. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2025
Angela Maria Reho.
NIR Spectroscopy for the Prediction of Moisture and Color in Roasted Coffee and the Study of Factors that Influence Brewing Time In Coffee Capsules.
Rel. Francesco Savorani, Nicola Cavallini, Carlotta Caruso. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2025
  
    
  
  Silvia Miglietta.
Use of NIR spectroscopy for the study of seasonality: from the green coffee beans to the final product.
Rel. Francesco Savorani, Nicola Cavallini, Carlotta Caruso. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2024
Silvia Miglietta.
Use of NIR spectroscopy for the study of seasonality: from the green coffee beans to the final product.
Rel. Francesco Savorani, Nicola Cavallini, Carlotta Caruso. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2024
  
    
  
  Carol Tartara.
Application of Near-Infrared spectroscopy for the in-situ monitoring of color and moisture content of roasted and ground coffee.
Rel. Francesco Savorani, Mattia Ardizio, Alberto Cabilli. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2022
Carol Tartara.
Application of Near-Infrared spectroscopy for the in-situ monitoring of color and moisture content of roasted and ground coffee.
Rel. Francesco Savorani, Mattia Ardizio, Alberto Cabilli. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Chimica E Dei Processi Sostenibili, 2022
  
    
  
  Henrique Goncalves Oliveira Z Wills.
Circular Economy in the food industry - Case study of developing a sustainable production of Tenebrio molitor for food and feed.
Rel. Paolo Claudio Priarone, Francesco Savorani, Ivan Albano. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Gestionale (Engineering And Management), 2022
Henrique Goncalves Oliveira Z Wills.
Circular Economy in the food industry - Case study of developing a sustainable production of Tenebrio molitor for food and feed.
Rel. Paolo Claudio Priarone, Francesco Savorani, Ivan Albano. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Gestionale (Engineering And Management), 2022
  
    
      
        
          
        
      
    
  
 
 Alessandro Giordano.
Imaging a microonde per il monitoraggio di contaminazioni in generi alimentari = Microwave Imaging Technology for Food Contamination Monitoring.
Rel. Francesca Vipiana, Mario Roberto Casu, Francesco Savorani. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Elettronica (Electronic Engineering), 2018
Alessandro Giordano.
Imaging a microonde per il monitoraggio di contaminazioni in generi alimentari = Microwave Imaging Technology for Food Contamination Monitoring.
Rel. Francesca Vipiana, Mario Roberto Casu, Francesco Savorani. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Elettronica (Electronic Engineering), 2018