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Francesco Ferri. Explainable Prediction of Protein-Ligand Interaction in Bitter Taste using Classical Machine Learning and Graph Neural Networks. Rel. Marco Agostino Deriu, Lorenzo Pallante, Marco Cannariato. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Biomedica, 2024
Riccardo Fanunza. Molecular Dynamics and Network-based investigation of human bitter taste receptors activation: the case of TAS2R46. Rel. Marco Agostino Deriu, Lorenzo Pallante, Marco Cannariato. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Biomedica, 2023
Francesca Donatella Donato. Insight into the human sour taste receptor: a molecular modelling study on the Otopetrin family candidates. Rel. Marco Agostino Deriu, Lorenzo Pallante. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Biomedica, 2021
Juan Antonio Di Lorenzo. Machine learning-driven prediction of chemical compound sweetness based on molecular descriptors. Rel. Marco Agostino Deriu, Lorenzo Pallante, Marta Malavolta. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Biomedica, 2021
Alessandro Leoni. Molecular dynamics investigation of the human epithelial sodium channel behaviour in salty taste recognition. Rel. Marco Agostino Deriu, Lorenzo Pallante. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Biomedica, 2021
Silvia Balachia. Insights into Promiscuous and Selective Nature of Human Bitter Taste Receptors by Molecular Modelling. Rel. Marco Agostino Deriu, Lorenzo Pallante, Marta Malavolta. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Biomedica, 2020
Marta Malavolta. Ligand-Driven Dynamics of Human Taste Receptors by Molecular Modelling. Rel. Marco Agostino Deriu, Lorenzo Pallante, Jacek Adam Tuszynski. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Biomedica, 2020