
Lucia Baratella
Sensory evaluation and rheological measurement of bread samples: comparing subjective perceptions of trained tasters against objective measurements by a texture analyzer.
Rel. Paolo Brandimarte. Politecnico di Torino, Corso di laurea magistrale in Ingegneria Matematica, 2019
|
PDF (Tesi_di_laurea)
- Tesi
Licenza: Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (6MB) | Preview |
Abstract: |
Lo scopo della tesi è trovare un modello che leghi le misurazioni reologiche di uno strumento di laboratorio su pani alimentari con le misurazioni sensoriali degli assaggiatori. |
---|---|
Relators: | Paolo Brandimarte |
Academic year: | 2019/20 |
Publication type: | Electronic |
Number of Pages: | 95 |
Subjects: | |
Corso di laurea: | Corso di laurea magistrale in Ingegneria Matematica |
Classe di laurea: | New organization > Master science > LM-44 - MATHEMATICAL MODELLING FOR ENGINEERING |
Aziende collaboratrici: | SOREMARTEC ITALIA s.r.l. |
URI: | http://webthesis.biblio.polito.it/id/eprint/11985 |
![]() |
Modify record (reserved for operators) |